Novo na našem

blogu

U SAMOM VRHU SVETSKIH SKIJALIŠTA

VAL D’ISERE

Koliko su dobre staze i uslovi za skijanje / bordanje u Tignes i Val D’Isere pokazuje i veliki broj svetskih takmičenja se održavaju upravo ovde.
Najveće svetsko ski takmičenje (FIS Ski World Cup) u muškoj i ženskoj kategoriji se održava upravo u Val D’Isere. Ove godine ga pratimo prilikom otvaranja sezone i to 13-22. decembra.

Neke od disciplina zimskih Olimpijskih igrara Albertville 1992 su se održale u Tignes, koji je bio domaćin kategoriji ski slobodni stil (free style skiing), dok je Val D’Isere u kategoriji spust, vele slalo i Super-G (men’s downhill, super-giant slalom, giant slalom, and combined).

Radujemo se da ove godine skijamo i bordamo u društvu svetskih velikana!!

KRILIMA U SRCE ALPA

I ove godine kombinujemo transfer do Tignes avionom. Za vas koji preferirate da slećete na Alpe predlažemo ženevski aerodrom sa kombinovanim transferom do Tignes.
Avio karate u jednom smeru se kreću već od 19€ (cena bez prtljaga).
Bukirajte svoju avio kartu na vreme dok su cene bezobrazno niske!

.

Opcija 1. redovna linija Beograd – Ženeva – Beograd na SwissAir, Lufthansa ili slično, karte se kreću od 200-250€ po osobi (povratne)
Opcija 2. low cost kompanije (EasyJet) koji leti iz Beograda (petkom i nedeljom) ili Budimpešte svakim danom (u januaru ne saobraća subotom), prilikom čega savetujemo OneWay opciju (odlazak u Tignes autobusom i povratak avionom).

Iz Tignes do aerodroma transfer se vrši redovnom linijom koja saobraća više puta dnevno (od ranih jutarnjih do večernjih časova) u trajanju od oko 3h30min, ili privatnim minivan-ovima koji prilagođavaju satnicu malim grupama od 4-8 osoba u trajanju od oko 2h45min. Cene u jednom pravcu kreću od 45€.

Više o cenama i satnicama na http://arsf.rs/snow-fest/ pod sekcijom KAKO DO TIGNES.

OTVORENI POZIV VOLONTERIMA

U okviru projekta City Jam raspisuje se javni poziv za volontere!
Datum i mesto održavanja događaja i angažmana: 22. i 23. decembar 2017., Novi Sad, Spens.

Sve prijave se vrše popunjavanjem formulara: https://goo.gl/yj9NZ9

Volonteri će biti angažovani na svim vrstama aktivnosti pripreme i realizacije programa: manji fizički poslovi, akreditiranje, animacija dece, deljenje flajera, info pult, redari,…
Za volontiranje mogu da se prijave mladi od 18 do 30 godina, a prednost imaju oni koji mogu da učestvuju oba dana i oni koji imaju iskustva u radu sa decom.

Svi volonteri koji budu angažovani na projektu i svojim učešćem upotpune ovaj događaj, kao kompenzaciju od nas dobijaju na poklon: – Sertifikat City Jam volontera – Besplatno korišćenje bazena x1 – Besplatno korišćenje klizališta x1 – Hranu i piće na dan događaja – Poklon partnera događaja  x1

Ukoliko ste zainteresovani za sticanje novih znanja i veština, a spremni ste da jedan deo svog vremena odvojite za ovakve aktivnosti, javite nam se…

Mesta su ograničena.

VAŠ CITY JAM TEAM

Wake up.

kick ass.
repeat.