CITY JAM

22.12.2017.
Novi Sad – SERBIA

SNOWBOARD/SKI FREE STYLE CONTEST

AvalanchRiskCityJam nastavlja tradiciju! Snowboard takmičenje u gradskim uslovima, po treći put biće održano 22. i 23. decembra u Novom Sadu na platou Spensa. Fascinantna transformacija ravničarskog Novog Sada u privremenu osneženu ski i snowboard stazu, prethodne dve godine privukla je preko 4500 posetilaca dok organizitori CityJam takmičenja najavljuju brojne nove sadržaje i sjajan prateći program. Uz učešće više od 40 profesionalnih sportista iz 9 zemalja istočne i jugoistočne Evrope, posetioci će uživati u najatraktivnijem sportskom programu i pravoj zimskoj atmosferi.

CityJam – U petak, 22. decembra na platou Spensa i ujedno najvećoj ski i snowboard stazi napravljenoj na prostorima Vojvodine, takmičiće se najistaknutiji skijaši i borderi iz istočne Evrope i regiona. Prijave za CityJam takmičenje su i dalje u toku na sajtu www.arsf.rs, te su svi ljubitelji ovih sportova dobrodošli. Najbolji takmičari dobiće vredne nagrade, a posetioci priliku da uživaju u umeću i vratolomijama najboljih predstavnika zimskih sportova.

CITY JAM – KIDS

23.12.2017.
Novi Sad – SERBIA

SPORT PROMOTION / ANIMATION FOR KIDS / EXTREME SPORT POLYGONS

CityJamKIDS – Subota, 23. decembar rezervisana je za posetioce svih uzrasta i uživanje u pratećim sadržajima. Na stazi koju dan pre koriste borderi, u subotu će se skijati i sankati deca kada je organizovano takmičenje u skijanju za najmlađe. Mališane očekuju i različite radionice kada će uz animatore i članove ski i snoubord klubova moći da zađu u svet zimskih sportova.

 • Open ski slopes
 • Ski and snowboard free courses
 • Winter village
 • artSCAPE
 • Winter olympics for kids
 • Adrenalin polygon: zip line & dry tooling
 • Edu Corner
 • Creative Corner
 • Food and drinks
 • Music

CityJamMARKET – Pored takmičarskog dela programa, na platou će biti postavljeno pravo Zimsko selo u kojem ćemo moći da se oprobamo u raličitim eksteremnim sportovima prilagođenim za sve uzraste. Zimsko selo krasiće adrenalin poligoni, stena za penjanje, zip line, zona za ATB (mountain boarding) a svi ljubitelje MTB (mountain biking) će moći da uživaju u revijalnoj XC Eliminator trci koja će se delom odvijati unutar SPENSa i organizuje se u saradnji sa NBK InvictaBike. Posebnu poslasticu za posetioce predstaviće i štandovi sa gurmanskim specijalitetima, kuvanim vinom i čajem okruženi prirodnim jelkama sa busenom koje će doprineti pravom zimskom doživljaju. U saradnji sa artSCAPE plato će obogatiti i kretivni proizvođači dizajnerskog nakita i drugih rukotvorina. Ako vam se neki ukrasi ili jelka posebno svide, možete ih kupiti i odneti kući i na taj način preneti deo našeg raspoloženja u vaš dom.

CITY JAM – MARKET

Why Take Part?

We will present you with a good time, fun and dynamic urban slope/snow park, training sessions and workshops with contestants from various countries, cash prizes, local sightseeing, hanging out, crazy parties and great memories.

Park Design

Prizes

1st place: 500€

2nd place: 300€

3rd place: 150€

* girls / ski

* hero of the day / young gun


++ OVERALL CJ+CSS BONUS PRIZE ++

AvalancheRiskCityJam (Novi Sad – Serbia) + CarnivalSnowboardSession (Rijeka – Croatia) are fusing!
All contestants riding on both CityJam@NoviSad – 22.12.2017. and CSS@Rijeka – 03.02.2018. will have a chance to compete in overall category for a bonus prize.*  bonus goods and gifts

How to register

All applications will be submitted to the Association “Fresh Hill” by filling this online form located on the site under PRIJAVE bar on main menu.

The number of participants is limited, so we expect to receive your application on time!
Early bird – 01.12.2017. / contestants who apply by early date will get FREE EXTRA overnight 21-22.12.2017.
Application deadline: 12.12.2017.

No registration fee.

Contest package including

 • Free overnight for all contestants: 22/23.12.2017. in Avalanche Risk CITY JAM HOUSE
 • Welcoming dinner, meals and drinks on the day of contest
 • Free entrance and drinks at event opening party
 • Swimming pool entrance
 • Skate ring entrance
 • City tour excursion
 • Tickets for adrenaline polygon (zip line, free climbing, dry tooling)
 • …more and more and more…

ACCOMMODATION DETAILS

Hostel TERASA will be turned into AvalancheRisk HOUSE. If you want to book additional overnights or a place for friends or family, please contact hostel Terasa directly at the following mail: hostelterasa@gmail.com Specify that you are AvalancheRiskCITY-JAM contestants.

Past Expiriences

GALERIJA 2015.

AvalancheRisk CITY JAM 2015
avalacnheriskcityjam-2015.148avalacnheriskcityjam-2015.147avalacnheriskcityjam-2015.146

AvalancheRisk CITY JAM 2015

GALERIJA 2016.

AvalancheRisk CITY JAM 2016
avalanch-risk-city-jam-2016_13avalanch-risk-city-jam-2016_14avalanch-risk-city-jam-2016_15

AvalancheRisk CITY JAM 2016

PRIJATELJI

Wake up.

kick ass.
repeat.