PANDEMIC FREE OTKAZNA POLITIKA

Da bi planiranje bilo iole moguće za svaki aranžman smo uveli PANDEMIC FREE OTKAZNU POLITIKU, više detalja niže.

FullRefund-CovidCancelation – potpuni povraćaj novca u roku od 15 dana od datuma otkazivanja
Free-CovidCancelation – 
mogućnost odlaganja putovanja na period od jedne godine

Za sada pratimo lokalne mere i svaku organizaciju planiramo spram njih, dakle maksimalno orijentisani na otvoren prostor, prirodu.

Ne želimo ovim putem da pošaljemo poruku da ne poštujemo mere zaštite i opšte zdravlje.
Naprotiv, pratimo ih, poštujemo i poštovaćemo ih, kako u gradu tako i na planini.

Objave termina i aranžmana postavljamo iz razloga blagovremenog planiranja vremena, obaveza i društva a i da možemo vama da pružimo kvalitetnu uslugu.

PANDEMIC FREE OTKAZNA POLITIKA

Svaki aranžman nosi i PANDEMIC FREE OTKAZNU POLITIKU kojom ćemo pokušati da relaksiramo teme poput „šta ako“, na koju niko nema odgovor i koja unosi dosta nervoze i neizvesnosti ali i potencijalnog finansijskog i gubitka drugog tipa.
U tom smislu smo pokušali da definišemo jednu odluku (politiku) te da ako dođe do scenarija koji nam onemogućava putovanje, vi ili mi momentalno otkazujemo aranžman i primenjujemo date mere.

COVID USLOVI ZA ODUSTAJANJE PUTNIKA OD PUTOVANJA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno da obavesti organizatora i da traži saglasnost o prijemu (u vidu odgovora na mejl ili potpisa).

FullRefund-CovidCancelation: potpuni povraćaj novca u roku od 15 dana od datuma otkazivanja.
U slučaj zatvaranja skijališta ili hotela putnicima se refundira uplaćen novac u potpunosti, ili u slučaju obostrane saglasnosti nudi zamena usluga.
Putnici sa pozitivnim PCR testom imaju pravo da otkažu uslugu bez otkaznih troškova.
U slučaju zatvaranja granica, starni državljani koji su rezervisali smeštaj u Srbiji imaju rok od 25 dana pre početka usluge da otkažu rezervaciju bez otkaznih troškova, kao i gore navedene otkazne mogućnosti.
Internacionalne destinacije: za sve rezervacije koje se otkažu usled promena koje su izazvane vanrednim stanjem, zatvaranjem granica ili drugih odluka koje su donesene ispred vlada nekih od države finalne destinacije ili tranzitnih država, a u vezi sa COVID ili drugom sličnom pandemijom, a koje će direktno onemogućiti putovanje, čitav uplaćen iznos se refundira.

 

Isto tako kao novinu nudimo i polisu za otkaz putovanja usled neke nepredviđene okolnosti koja je zadesila putnika, ali nažalost ne pokriva otkaz usled COVID oboljenja.
Cena ove polise je oko 4% od vrednosti putovanja.
Više polisi na sledećem LINKU

Za sve rezervacije koje se otkažu usled promene koje su izazvane vanrednim stanjem, zatvaranjem granica ili drugih odluka koje su donesene ispred vlada nekih od države finalne destinacije ili tranzitnih država, a koje će direktno onemogućiti putovanje, čitav uplaćen iznos se refundira ili se izdaje vaučer na period od godinu dana, spram politike za dat program.

HOPE THIS WINTER IS GONNA BE
MIND TROUBLE FREE