.
.
.

KOPAONIK

.

.

.

.

program info

OPEN AIR – MUSIC – LOVE  – RIDE

Ovim putem ne želimo da pošaljemo poruku da ne poštujemo mere zaštite i opšte zdravlje.
Naprotiv, pratimo ih, poštujemo i poštovaćemo ih, kako u gradu tako i na planini.
Objave termina i aranžmana postavljamo iz razloga blagovremenog planiranja vremena, obaveza i društva a i da možemo vama da pružimo kvalitetnu uslugu.
Pokušaćem da kreiramo siguran, zabavan i udoban program u prirodnom ambijentu na planini, i nadamo se da će nam zdravstvene okolnosti ići na ruku.
Think positive!

.

.

Smeštaj

Vila ŽUPA
wellness & spa

aktuelan cenovnik od 10.11.2021.

od 10.11.-10.12. cene više za 15e
od 10.12. cene više za 25e

23-30.01.2022.
30.01.-06.02.202.
Apartman za 7 osoba
136€ 127€
Apartman za 6 osoba 145€ 134€
Apartman za 5 osoba   143€ 132€
Apartman za 4 osobe   155€ 142€
 
ARSF BASIC narukvica
Ski pass

Cene iz cenovnika skijališta Srbije:
3 dana – 9.440,00 rsd
4  dana – 11.780,00 rsd
5 dana – 13.720,00 rsd
6 dana – 15.750,00 rsd

 

CENE

KOPAONIK

NAPOMENA: pravo na popust ostvaruju prijave koje poštuju ugovorom definisanu dinamiku plaćanja, u suprodnom popust postaje neaktivan

 • važe opšti uslovi putovanja agencije Bon Voyage i Yuta.
 • cene u tabeli su izražene po osobi u eurima u izabranoj smeštanoj jedinici (plative u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate).
 • kursnu listu možete preuzeti na sledećem linku: http://www.nlb.rs/o_kurs_lista.php
 • uplate se vrše na tekući račun turističke agencije Bon Voyage, Železnička 40, 21000 Novi Sad.
 • broj tekućeg računa u NLB banci 310-159-27, poziv na broj je broj Vašeg ugovora. Molimo Vas da na dan uplate na naznačenom linku proverite kursnu listu / obratite pažnju na vrednost eura za prodajani kurs

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

ŽUPA
UKLJUČUJE: 7 noćenja u odabranoj kategoriji apartmana, posteljina, peškiri, čišćenje, završno čišćenje;
NE UKLJUČUJE:  boravišnu taksu za odrasle 120,00rsd dnevno, deca do 15god 60,00rsd;  obaveznu uslugu polupansiona 2250,00din; korišćenje parking mesta: 900-1000,00rsd dnevno; korišćenje SPA centra: 1.500,00rsd dnevno;
UMANJENJA ZA DECU: dete do punih 7 godina koje spava sa roditeljima u krevetu ne plaća smeštaj, samo taksu i ishranu po cenovniku; dete sa 8 i više godina plaća smeštaj 100% i ima svoj ležaj; 2 dece do 10 punih godina koji spavaju u jednom krevetu (sofa na razvlačenje), plaćaju 50% iliti drugo dete ne plaća; SPA centar za decu do 12godina 50%; polupansion za decu do punih 12god: 1.050,00rsd

*korišenje bazena i drugih dodatnih sadržaja spram COVID mera koje budu propisane u datom momentu

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • autobuski prevoz sa polaskom iz Beograda i Novog Sada nedeljom: 2.500,00rsd;
 • animacioni tim /  školicu skijanja- snowbordanja; paket: 5 dana  (3 sata na dan cena) : cena  -€
 • ski / snowbord škola individualni časovi : cena -€/h

USLOVI ZA ODUSTAJANJE PUTNIKA OD PUTOVANJA

COVID USLOVI ZA ODUSTAJANJE PUTNIKA OD PUTOVANJA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno da obavesti organizatora i da traži saglasnost o prijemu (u vidu odgovora na mejl ili potpisa).

FullRefund-CovidCancelation: potpuni povraćaj novca u roku od 15 dana od datuma otkazivanja.
U slučaj zatvaranja skijališta ili hotela putnicima se refundira uplaćen novac u potpunosti, ili u slučaju obostrane saglasnosti nudi zamena usluga.
Putnici sa pozitivnim PCR testom imaju pravo da otkažu uslugu bez otkaznih troškova.
U slučaju zatvaranja granica, starni državljani koji su rezervisali smeštaj u Srbiji imaju rok od 25 dana pre početka usluge da otkažu rezervaciju bez otkaznih troškova, kao i gore navedene otkazne mogućnosti.
Internacionalne destinacije: za sve rezervacije koje se otkažu usled promena koje su izazvane vanrednim stanjem, zatvaranjem granica ili drugih odluka koje su donesene ispred vlada nekih od države finalne destinacije ili tranzitnih država, a u vezi sa COVID ili drugom sličnom pandemijom, a koje će direktno onemogućiti putovanje, čitav uplaćen iznos se refundira.

 

POSEBNI USLOVI ZA ODUSTAJANJE PUTNIKA OD PUTOVANJA:

Datum pismenog otkaza predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada organizatoru, izražene procentualno u odnosu na ukupnu cenu putovanja i to:
-0% ako se putovanje otkaže do 50 dana pre početka putovanja,
-10% ako se putovanje otkaže do 49-30 dana pre početka putovanja,
-30% ako se putovanje otkaže 29 do 20 dana pre početka putovanja,
-50 % ako se otkaže 19 do 10 dana pre početka putovanja,
-80 % ako se otkaže 9 do 5 dana pre početka putovanja,
-100 % ako se otkaže 4 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

PROGRAM

LIVE AT

KOPAONIK

1. dan – nedelja @ Kopaonik
Okupljanje ekipe na Kopaoniku. Welcome šetnja do vrha staze malo jezero i druženje u šumi.

2. dan – ponedeljak @ Kopaonik
Skijaški i borderski dan. Popodnevni party na otvorenom od 13h do 17h. Noćenje.

3. dan – utorak @ Kopaonik
Osvajanje anđeoskih uzvišenja i padina…

4. dan – sreda @ Kopaonik
Idemo jako!!

5. dan – četvrtak @ Kopaonik
Prvo deo ekipe se vraća kući, ostali ostajemo!

 • Roštilj na stazi
 • OpenAir Party
 • Takmičenja
 • Večernje druženje

6. dan – petak @ Kopaonik
Doručak. Najuporniji nastavljaju! Nagrada sledi kao i inače u životu.. Malo duže spavamo danas pa kud koji mili moji 🙂

7. dan – subota @ Kopaonik
Doručak. Još jedan dan u prirodi, danas će biti malo više gužve nego prethodnih dana jer je vikend i svi su na vrhu, ali idemo na mišiće.

8. dan – nedelja @ Kopaonik >>> kuća 🙁
Doručak. Napuštanje soba do 09:00h.

LINEUP DAY 1

open air • nomad stlye
day • night
love • ride

LINEUP DAY 2
day • night
music • nature
relax • bbq slope party

LIVE @ KOPAONIK
Provod po meri ARSF čoveka!!

………………

DJ

DJ

OPIS APARTMANA
Župa Wellness & Spa

Savremeni Apartmani Župa Wellness & Spa su 2017. godine podignuti na mestu nekadašnjeg odmarališta Župa, tik iznad odmarališta Suva Ruda, a u neposrednoj blizini hotela Srebrna Lisica (nekadašnja Investbanka). Vozilom lako pristupate smeštaju, dok uz svega nekoliko laganih zamaha prelazite 200-nak metara udaljenosti do ski staze: Malo Jezero.

Svi gosti apartmana Župa imaju mogućnost opuštanja u Wellness & SPA sadržajima. Nakon dugog dana skijanja i osvajanja snežnih staza Kopaonika, svako zaslužuje odmor i opuštanje. Iskoristite sadržaje kao što su tri vrste sauna, masaže, jakuzzi, zatvoreni bazen i još mnogo toga namenjenog Vašem užitku!

Prijatan ambijent, koji je karakterističan za sve sobe i smeštajne kapacitete Župa apartmana, otkrivate pri samom dolasku do savremeno uređene recepcije, a potom i lobi bara u kom se možete osvežiti tokom boravka na najpopularnijoj planini u Srbiji. Osim što je tu ugodan smeštaj, obradovaće Vas i bezbedna podzemna garaža kao i skijašnica za opremu.

Apartmanski karakter svih soba u objektu Apartmani Župa na Kopaoniku pružaju lagodan smeštaj porodicama i većim društvima, a u ponudi su: apartman za 3, 4, 5, 6 i 7 osoba. Rezervišite idelan smeštaj sa svim potrebnim sadržajima i neometano uživajte u divnoj prirodi Kopaonika.

Svi naši apartmani imaju pristup internetu, pri čemu ne postoji dodatna naplata, ali treba napomenuti da je brzina protoka podataka, kao i jačina signala, ograničena tehničkim mogućnostima provajdera i opreme za wi-fi u samom objektu.

APARTMAN za 4-5 osobe cca 40-50m²
• Ulazni deo u apartman sa garderoberom i kupatilom
• Trpezarija sa kuhinjom i pripadajućim trpezarijskim stolom i stolicama
• Prostor za sedenje sa sofom (kaučem) i foteljom, klub stočićem i TV-om. Sofa u dnevnom boravku (dvosed ili trosed) se otvara u dodatni ležaj za 2 osobe, a fotelja u ležaj za 1 osobu
• Spavaća sobu sa dva singl ležaja ili jednim bračnim ležajem kao i pripadajućim garderobnim ormanom

APARTMAN za 6-7 osoba – cca 55-65m²  (dnevni boravak + 2 spavaće soba)
• Ulazni deo u apartman sa garderoberom i kupatilom sa odvojenim toaletom
• Trpezarija sa kuhinjom i pripadajućim trpezariskim stolom i stolicama
• Dnevni boravak sa sofom (kaučem), klub stočićem i TV-om. Sofa u dnevnom boravku (dvosed ili trosed) se otvara u ležaj za 2 osobe dok fotelja za dodatnu osobu.
• 2 spavaće sobe, jedna sa dva singl ležaja, a druga sa jednim bračnim ležajem. Svaka od spavaćih soba poseduje i pripadajući garderober

* Opis soba je orijentacion i nije obavezujuć ugovorom.

DODATNI SADRŽAJ

Kvalitetan odmor na planini, kao i zimski sportovi podrazumevaju i dobru hranu, a to je nešto što Apartmani Župa Wellness & Spa sigurno mogu da Vam ponude. U okviru našeg smeštaja možete posetiti Lobby bar i A’la carte restoran, gde Vas čeka usluga na najvišem nivou.
Ukoliko sebe smatrate gurmanom, Apartmani Župa Wellness & SPA i A’la carte restoran su pravi izbor za vas. Uživajte u enterijeru planinskog tipa i specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje. Ishrana je na bazi polupansiona (doručak + večera) i servira se kao švedski sto. Ovde možete uživati i uz čašu kvalitetnog vina i pogled na vrhove Kopaonika.

U okviru Župa Wellness & SPA kompleksa nalazi se Wellness & Spa, koji u svojoj ponudi ima: 2 finske saune 3 sobe za masažu 1 unutrašnji bazen 9 x 4,5 m 1 jakuzzi Upravo smeštaj u ovom apartmanskom kompleksu pruža osećaj Evrope u Srbiji. Uživajte na Kopaoniku na način na koji zaista zaslužujete. Tretmani lica POWER C Tretman koji daje sjaj koži i poboljšava njen izgled. Daje energiju oštećenoj ili dehidriranoj koži, prosvetljuje i ujednačava ten. Power C linija sadrži visoku koncentraciju aktivnih supstanci (vitamina C i ekstrakta nara).

Gostima hotela je na usluzi i moderna skijašnica u okviru kompleksa, koja je pod strogim nadzorom osoblja hotela. Ukoliko nemate svoju opremu za skijanje, na raspolaganju vam je ski rental, gde možete iznajmiti najmoderniju opremu za skijanje i zimske sportove po povoljnim cenama. Gostima su na raspolaganju brendovi skijaške opreme poznati po najkvalitetnijoj opremi nove generacije: Fisher, Nordica, Blizzard i Elan
Ukoliko ste početnici, ne brinite, profesionalci iz licencirane instruktori su tu da vas nauče osnovama i veštinama skijanja i snow board-a.

LINEUP DAY 1

open air • nomad stlye
day • night
love • ride

LINEUP DAY 2
day • night
music • nature
relax • bbq slope party

KOP

.

.

.

.
.
.
.

.
.
.
.

KAKO DO KOPAONIKA?

GPS koordinate smeštajnog objekta Župa : LINK

Organizovan prevoz:
Novi Sad / Beograd >>  Kopaonik >> Beograd / Novi Sad
Polazak Novi Sad 06:15; Beograd 08:00 >>> Kopaponik
Povratak: Kopaonik 14:00 >>> Beograd / Novi Sad

Molimo vas da satnice uzmete sa kao relativne te da neposredno pre polaska proverite detalje. Broj mesta na organizovanom prevozu je ograničen kao i rok za prijavu.

Instrukcije za plaćanje

Uplate se vrše na tekući račun turističke agencije Bon Voyage, Železnička 40, 21000 Novi Sad. Broj tekućeg računa u NLB banci 310-159-27, poziv na broj je broj Vašeg ugovora. Molimo Vas da na dan uplate na naznačenom linku proverite kursnu listu: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html. Obratite pažnju na vrednost eura za efektivna prodajani kurs, u polju koje se nalazi u donjem desnom uglu.

PRIMER UPLATNICE

primer_uplatnice_arsf_2017

 MODELI PLAĆANJA

 

Rezervacija: 40% po osobi / krevetu – sklapanje Ugovora, tj. u roku od 3 radna dana od dobijanja elektronskog Ugovora.
Ostatak do 25 dana do polaska / + opciono odloženo plaćanje čekovima građana (bez kamate) ili putem administrativne zabrane.

*sve doplate i umanjenja (SnowFest, BBQ obroci.. , popust za ranu prijavu) se vrše u sklopu druge rate
**u slučaju odabira odloženog plaćanja predaju se čekovi / administrativna zabrana u navedenoj vrednosti u terminu uplate poslednje rate., lično ili poštom. Ček na poleđini obavezno sadrži: ime, prezime, jmbg, ulicu stanovanja, br.lk., mob tel

Uplate se vrše na tekući račun turističke agencije Bon Voyage, Železnička 40, 21000 Novi Sad. Broj tekućeg računa u NLB banci 310-159-27, poziv na broj je broj Vašeg ugovora. Molimo Vas da na dan uplate na naznačenom linku proverite kursnu listu: http://www.nlb.rs/o_kurs_lista.php . Obratite pažnju na vrednost eura za prodajani kurs.

COVID USLOVI ZA ODUSTAJANJE PUTNIKA OD PUTOVANJA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno da obavesti organizatora i da traži saglasnost o prijemu (u vidu odgovora na mejl ili potpisa).

FullRefund-CovidCancelation: potpuni povraćaj novca u roku od 15 dana od datuma otkazivanja.
U slučaj zatvaranja skijališta ili hotela putnicima se refundira uplaćen novac u potpunosti, ili u slučaju obostrane saglasnosti nudi zamena usluga.
Putnici sa pozitivnim PCR testom imaju pravo da otkažu uslugu bez otkaznih troškova.
U slučaju zatvaranja granica, starni državljani koji su rezervisali smeštaj u Srbiji imaju rok od 25 dana pre početka usluge da otkažu rezervaciju bez otkaznih troškova, kao i gore navedene otkazne mogućnosti.
Internacionalne destinacije: za sve rezervacije koje se otkažu usled promena koje su izazvane vanrednim stanjem, zatvaranjem granica ili drugih odluka koje su donesene ispred vlada nekih od države finalne destinacije ili tranzitnih država, a u vezi sa COVID ili drugom sličnom pandemijom, a koje će direktno onemogućiti putovanje, čitav uplaćen iznos se refundira.

PRIJATELJI

Wake up.

kick ass.
repeat.