.
.
.

Espace Killy

TIGNES
&
VAL D’ISERE

LES BREVIERES – TIGNES 1800 – LAVACHET – LAC – VAL CLARET

jedno od najvećih skijališta na svetu
preko 300km staza / vrh skijališta 3456m / podnožje skijališta 1550m
20 zelenih, 68 plavih, 40 crvenih i 26 crnih staza

informacije o naseljima

TIGNES

XXL skijalište koje čine ski centri Tignes i Val d’Isère (ukupno 300 km zelenih, plavih, crvenih i crnih skijaških staza i 3200 hektara off – piste prostora) nudi više zona gde slobodno možete i  kao početnik i kao napredni vozač zadovoljiti svoje apetite. Skilajište ima namenske početničke zone u kojima možete naučiti da skijate u mirnom okruženju, i to besplatno. Uz veliku snežnu pokrivenost na koju utiču brojni sistemi za osnežavanje, ovo skijaško područje vas izaziva da istražite sve što može da ponuditi, naročito tokom Božićni praznika i sunčanih martovskih dana 😊

Na vas čeka:

 • 300 km skijaških staza pogodnih za sve nivoe, od početnika do naprednih (zelene, plave, crvene, crce i freeride “staze” koje su sigurne, ali neuređene)
 • Maksimalna visina: 3456m (vrh žičare Grande Motte)
 • Minimalna visina: 1550m (selo Tignes les Brévières)
 • Vertikalno područje skijališta, skoro 2km
 • 154 staza: 20 zelenih, 68 plavih, 40 crvenih i 26 crnih staza dostupnih
 • preko 78 žičara koje pokrivaju skijaško područje Tignes & Val d’Isere.

Tignes takođe ima i metro Grande Motte Funicular koja iz Val Claret-a vodi skijaše, planinare i izletnike do glečera Grande Motte na 3032m. Put dužine 3484m traje između 6-8 minuta. ‘Funi’ kako ga lokalno stanovništvo zove, može istovremeno prevesti do 280 putnika.

Zajedno sa komšijskim Val d’Isère-om sačinjava skijalište “Espace Killy”. Odlična i jednostavna povezanost ova dva zimska centra nudi jedno pristupačno i beskrajno prostranstvo za uživanje. Na ovaj, prirodan, način spojena dva ski centra stvaraju jedinstvenu skijašku površinu i formiraju skijašku zonu veću od 300 km. Iako nije najveće skijalište u Alpama, posledica spajanja dva susedna ski centra u jednu celinu ostavlja utisak da jeste jedno skijalište a svakako jeste jedno od najvećih, pored obližnjih Paradiski i 3 Valee sa kojima je do pre par godina sačinjavala jednu združenu “mega” zonu koja je brojala preko 1200km staza, ali iz strategijskih razloga ovaj projekat je napušten 2017.god.

Tokom Zimskih olimpijskih igara 1992. god Tignes je bio takmičarska zona za disciplinu slobodnog skijanja i grad domaćin zimske Paraolimpijade, sve ovo je doprinelo da se u ski centar sliju nove investicije i postane prepoznatljiv kao mesto koje pruža izvanredne uslove za vožnju.

VAL D’ISERE

Koliko su dobre staze i uslovi za skijanje / bordanje u Tignes i Val D’Isere pokazuje i veliki broj svetskih takmičenja se održavaju upravo ovde.
Najveće svetsko ski takmičenje (FIS Ski World Cup) u muškoj i ženskoj kategoriji se održava upravo u Val D’Isere. Ove godine ga pratimo prilikom otvaranja sezone i to 13-22. decembra.

Neke od disciplina zimskih Olimpijskih igrara Albertville 1992 su se održale u Tignes, koji je bio domaćin kategoriji ski slobodni stil (free style skiing), dok je Val D’Isere u kategoriji spust, vele slalo i Super-G (men’s downhill, super-giant slalom, giant slalom, and combined).
Radujemo se da ove godine skijamo i bordamo u društvu svetskih velikana!!

Glečer Grande Motte / 3656m 

Kao što Pariz ima Ajfelov toranj, London  „Big Ben“, a Njujork Statuu Slobode, Tignes se prepoznaje po jezeru, glečeru i hidroelektrani sa branom. Tignes ima sve od remek dela same prirode do gigantskog spomenika čiji je tvorac čovek.

Najviši vrh skijališnog  područja Tignes – Val d’Isère je glečer ledenjak Grande Motte na 3656m. Glečer je ujedno i simbol Tignes-a, koji se vidi na njegovom logotipu, prikazan karakterističnim belim “talasom” među nebeskim plavetnilom.
Na ovom glečeru možete skijati i tokom leta. Talas takođe opisuje velik uticaj jezera koja imaju poseban značaj tokom letnih meseci kada su prava meka raznih sportova.

Za samo 7 minuta funikularom Perce-Neige se stiže do na 3032m, a zatim gondolom na 3456m, sam vrh ovog skijališta – glečera. Ova trasa je bazno  odredište za one koji vole velike i duge skijaške dane , kao  i krajolike koji oduzimaju dah, bez obzira na godišnje doba.

 

Od oktobra pa nadalje skijajte se pre svih ostalih na plavim, crvenim i crnim stazama i to rame uz rame sa lokalnim i nacionalnim skijaškim ekipama za alpske i freestyle sportove koji užurbano treniraju za za narednu sezonu. Tokom cele zime pa sve do maja uživajte u izuzetnim skijaškim uslovima zahvaljujući visini, poziciji  i konfiguraciji područja. U julu isprobajte iskustvo „letnjeg skijanja “ na glečeru, uživajte u snowpark-u na vrhu padine, ili uz vodiča istražite padine glečera i veličanstven panoramski pogleda sa 3656m!

AQUA & WELL-BEING CENTRE

Tokom programa imate besplatan pristup AquaCentru Le Lagon kojeg čine: bazen za plivanje, aqua park, spa, rekreaciona sala i teretana, u centru planine.
Od 2007, Le Lagoon pruža razne mogućnosti kada se radi o ralaksaciji u vodi, od opuštanja mišića do zabave sa prijateljima ili porodicom. Isto tako pruža mogućnost da se opustite u SPA zoni.

BAZENI

 • Bazen za rekreaciju: tobogan sa 3 linije, vodopad, bazen sa protočnom vodom, pećina, plitki bazen, itd.
 • Bazen za plivanje: (polu) olimpijski bazen dužine 25m za rekreaciono plivanje.
 • Bazen za najmlađe: mini vodopad, bazen sa mehurićima.. besplatan za decu do 5 godina.
 • Aquarobic i aquabike treninzi 4x nedeljno.https://en.tignes.net/what-to-see-do/do-something/indoors/swimming-pool

CENE

TIGNES

Smeštaj 11 – 18.03.2023.
 Residence 
( Le Lac /  Lavachet )

aktuelan cenovnik do 01.10.2023.

u periodu 01.10-01.12. cena se uvećava za 20€
u periodu posle 01.12. cena se uvećava za 35€

Studio za tri (3) osobe – cca 18m2
LAC –
PALAF / LAVACHET
 459€
2 osobe koriste studio za 3 osoba 529€
Studio za četiri (4) osobe – cca 21/24m2
LAC –
PALAF / LAVACHET
429€
Apartman za četiri (4) osobe – 26/30m2
LAC –
PALAF / ALMES
459€
 
Apartman za šest (6) osoba – cca 35m2
LAVACHET
445€
Apartman za šest (6) osoba – cca 40-45m2
LAC –
ALMES
445€
Apartman za šest (6) osoba – cca 40/45m2
LAC –
PALAF
  459€
Apartman za šest (6-7) osoba – cca 55/60m2
LAC –
PALAF
475€
Apartman za osam (8) osoba – cca 60/65m2
LAC –
PALAF
455€
 prazan krevet *+170€

NAPOMENA: pravo na popust ostvaruju prijave koje poštuju ugovorom definisanu dinamiku plaćanja, u suprodnom popust postaje neaktivan

 • cena je formirana na bazi 55 platežnih putnika
 • u slučaju manjeg broja prijavljenih ili promena na monetarnom tržištu, Agencija zadržava pravo na korekciju cene
 • važe opšti uslovi putovanja agencije Bon Voyage i Yuta
 • cene u tabeli su izražene po osobi u eurima u izabranoj smeštanoj jedinici (plative u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu)
 • uplate se vrše na tekući račun turističke agencije Bon Voyage, Narodnog fronta 10, 21000 Novi Sad po instrukcijama koje dobijate prilikom prijave

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • 7 noćenja apartmanima u naselju Tignes Le Lac na 50m od staze (uz maksimalnu popunjenost apartmana);
 • šestodnevni ski pas za oblast Espace Killy (Tignes + Val d’isere) – 300km staza;
 • * pristup sportskom centru Tignespace i besplatno korišćenje bazena, klizališta..
 • putovanje bez ski pass-a, korišećnje 5 besplatih žičara za mlade i odrasle (-200€);
 • ski pass umanjenje za decu do 4 godina (-200€);
 • AvalancheRisk tim na programu (pratnja, koordinatori);
 • troškove organizacije putovanja

*korišenje bazena i drugih dodatnih sadržaja spram COVID mera koje budu propisane u datom momentu

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • autobuski prevoz sa polaskom iz Beograda / Novog Sada: 150€;
 • avio prevoz direktnim letom iz Beograda za Ženevu: od 220€;
 • boravišnu taksu: 9€ (obavezno);
 • prazan krevet ukoliko soba nije maksimalno popunjena:  170€ + sva pripadajuća uvećanja koja uz sobu i prijavu idu (uvećanje za kasnu prijavu, tarifa sobe)
 • povratni deposit za smeštaj u visini od 100€ po osobi koji se uoči polaska predaje predstavniku agencije (depozit se u potpunosti refundira ukoliko ne dođe do oštećenja objekta) *obavezno;
 • završno čišćenje, ukoliko apartman nije ostavljen u zatečenom stanju: 55-80€ *opciono;
 • umanjenje za decu do punih 7god (rođeni posle 18.03.2016.god) : -200€
 • opciono korišćenje hotelskih peškira: cca 10€ *plaća se prilikom dolaska u apartmane i neophodna je najava najmanje 20 dana pre putovanja;
 • opciono korišćenje hotelske posteljina (jednokratna: cca 10€ za single krevet i cca 10€ za bračni krevet; pamučna: 10-15€ za single krevet i 15-20€ za bračni krevet), neophodna je najava najmanje 20 dana pre putovanja;
 • korišćenje parking mesta: cca 95€ za 7 dana;
 • međunarodno zdrastveno putničko osiguranje sa ski doplatakom
 • animacioni tim /  školicu skijanja- snowbordanja; paket
 • ski / snowbord škola individualni časovi

USLOVI ZA ODUSTAJANJE PUTNIKA OD PUTOVANJA

COVID USLOVI ZA ODUSTAJANJE PUTNIKA OD PUTOVANJA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno da obavesti organizatora i da traži saglasnost o prijemu (u vidu odgovora na mejl ili potpisa).

Za sve rezervacije koje se otkažu usled promena koje su izazvane vanrednim stanjem, zatvaranjem granica ili drugih odluka koje su donesene ispred vlada nekih od države finalne destinacije ili tranzitnih država, a u vezi sa COVID ili drugom sličnom pandemijom, a koje će direktno onemogućiti putovanje, agencija će izdati zamenski vaučer u važenju od 2 godine.

 

POSEBNI USLOVI ZA ODUSTAJANJE PUTNIKA OD PUTOVANJA:

Datum pismenog otkaza predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada organizatoru, izražene procentualno u odnosu na ukupnu cenu putovanja i to:
-0% ako se putovanje otkaže do 50 dana pre početka putovanja,
-10% ako se putovanje otkaže do 49-30 dana pre početka putovanja,
-30% ako se putovanje otkaže 29 do 20 dana pre početka putovanja,
-50 % ako se otkaže 19 do 10 dana pre početka putovanja,
-80 % ako se otkaže 9 do 5 dana pre početka putovanja,
-100 % ako se otkaže 4 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

PROGRAM

TIGNES

ESPACE KILLY

1. dan – petak @ Beograd/Novi Sad – Tignes
Polazak iz Beograda / Novog Sada u podnevnim časovima (oko 14h). Vožnja autoputom preko Hrvatske, Slovenije i Italije sa pauzama za odmor i carinskih formalnosti. Noćna voznja…

2. dan – subota @ Tignes
Pauza u supermarketu neposredno pred dolazak u Tignes da bi se opskrbili neophodnim potrebštinama za prvo veče boravka u apartmanima.
Dolazak u oblas Tignes, smeštanje u apartmane… Deljenje ski pasova. Upoznavanje sa mestom. Noćenje.

3/8. dan – nedelja/petak @ Tignes / Espace Killy
Osvajanje anđeoskih uzvišenja i padina…

 • Roštilj na stazi
 • Dnevne žurke
 • Takmičenja
 • Free ride akcijanje
 • Tignespace kupanjac i klizanjac
 • Večernje druženje u play zoni
 • Clubbing

9. dan – subota @ Tignes – Novi Sad/Beograd
Napuštanje soba do 09:00h. Polazak autobusa za Srbiju. Pauza u outlet-u Vicolungo, kod Milana. Nastavak puta, noćna vožnja.

10. dan – nedelja @ Novi Sad/Beograd
Dolazak u Novi Sad / Beograd je predviđen u podnevnim časovima, u zavisnosti od saobraćaja na autoputu i zadržavanja na graničnim prelazima.

TIGNES
Zelene:
Plave:
Crvene:
Crne:

VAL D’ISERE
Zelene:
Plave:
Crvene:
Crne:

TIGNES
Skijalište po meri ARSF čoveka!!

Urbano, živahno, pomalo hipsterski, a opet kosmopolitskog duha, sportski a, ujedno inovativan u zimskim disciplinama i trendovima, Tignes vam pruža jedinstvenu priliku da planinu doživite na drugačiji neobičan način a da mnogo ne napuštate svoje životne navike i mesta koja volite u svom gradu da posećujete.

Bez obzira jeste li veliki ljubitelj skijanja, preferirate odmor sa porodicom, volite autentičnost ili ste „ party animal“, Tignes vam nudi svu svoju raznolikost i mami da odaberete baš ovaj francuski ski centar jer ćete se u njemu osećati kao da tu oduvek pripadate! Rođenje zimskog sportskog ski centra!
Centar Tignes je bio pionir što se tiče zimskih sportova i već je 1936. godine dočekivao turiste sa ski opremom i jednom i jedinom seoskom ski žičarom. Nakon izgradnje brane 1952. godine, a prvobitno selo Tignesa se našlo na udaru vode, konačno se smestio na visini od 2100 m u srcu jedinstvene prirodne arene od 360 °.

Da li ste znali da jeTignes izabran za “najsportskiji grad” 2008. god od strane Edailovog sportskog lista “L’Equipe”?
U ’70-im se lice Tignes-a još jednom menja i time veoma brzo od običnog ski seoca u Alpima postaje prepoznatljivo međunarodno i „ sport trendy“ skijalište kakvo je danas.

Otkrijte različita sela ove oblasti u kojima možete iznajmiti apartmane za vašu ski avanturu u Tignesu: Les Brevieres, Tignes 1800, Lavachet, Lac, Val Claret

LAVACHET – LE LAC – VAL CLARET

OPIS APARTMANA
Residence Le Lac / Lavachet

Svi apartmani su locirani u naselju Tignes Lac i Lavachet. Veći deo je pozicioniran neposredno do ski lifta PALAFOUR, određen broj apartmana kraj ski liftra AEROSKI i ALMES, svi u krugu od 200m od centra Lac. Jedan kontigent apartmana su u naselju Lavachet koji se takođe nalaze uz stazu tako da se na skijama može doći neposredno do apartmana. Može se reći da su svi apartmani ski in-ski out, u samom centru Tignes-a, na par koraka od žičara sa idealnom pozicijom da se penjete na sve vrhove ovog skijališta. U zavisnosti od pozicije apartmana sportski sadržaj udaljen je 50-250m. U pitanju su TIGNESPACE (centar za rekreaciju) i LE LAGON (bazeni i spa centar). Sve ovo je uključeno u cenu aranžmana.

U blizini šoping centar, ski škola, super market, pekara, barovi i restorani.

APARTMAN za 3 osobe cca 16-18m²

Studio za 3 osobe : 1 single krevet i sofa na razvlačenje u dnevnom boravku, TV, balkon. U sklopu dnevne sobe se nalazi kuhinja: šporet, frižider, rerna (mikrotalasna), mašina za pranje sudova. Kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, odvojen toalet. Ski lockers

APARTMAN za 4 osobe cca 21-24m²
Studio za 4 osobe : 2 krevet na sprat na ulazu, 2 single kreveta u dnevnom boravku, TV, balkon. Kuhinja: šporet, frižider, rerna (mikrotalasna), mašina za pranje sudova. Kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, odvojen toalet. Ski lockers

APARTMAN za 4 osobe cca 23-28m²

Studio za 4 osobe – cca 26m². 2 krevet na sprat na ulazu, 2 single kreveta u dnevnom boravku, TV, balkon. Kuhinja: šporet, frižider, rerna (mikrotalasna), mašina za pranje sudova. Kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, odvojen toalet. Ski lockers

APARTMAN za 6 osoba – cca 35m²   (dnevni boravak + 1 spavaće soba)
Predsoblje sa plakarom i “uvalom” sa krevetom na sprat (2 kreveta) i ormarom;
Spavaća soba sa bračnim krevetom;
Dnevni boravak sa kuhinjom: 2 single (odvojena) kreveta u dnevnom boravku, TV, balkon. Kuhinja u sklopu dnevnog boravka: šporet, frižider, rerna (mikrotalasna), mašina za pranje sudova. Kupatilo sa kadom ili tuš kabinom. Odvojen toalet. Ski lockers

APARTMAN za 7 osoba – cca 55-60m²  (dnevni boravak + 2 spavaće soba)
Predsoblje sa plakarom i “uvalom” sa krevetom na sprat (neki apartmani poseduju malu spavaću sobu sa krevetom na sprat) (2 kreveta) i ormarom;
Spavaća soba sa bračnim krevetom;
Dnevni boravak sa kuhinjom: 2 single (odvojena) kreveta u dnevnom boravku, TV, balkon. Kuhinja u sklopu dnevnog boravka: šporet, frižider, rerna (mikrotalasna), mašina za pranje sudova. Kupatilo sa kadom ili tuš kabinom. Odvojen toalet. Ski lockers

APARTMAN za 8 osoba – cca 60-65m²  (dnevni boravak + 2 spavaće soba)
Predsoblje sa plakarom i “uvalom” sa krevetom na sprat (neki apartmani poseduju malu spavaću sobu sa krevetom na sprat) (2 kreveta) i ormarom;
Spavaća soba sa bračnim krevetom;
Dnevni boravak sa kuhinjom: 2 single (odvojena) kreveta u dnevnom boravku, TV, balkon. Kuhinja u sklopu dnevnog boravka: šporet, frižider, rerna (mikrotalasna), mašina za pranje sudova. Kupatilo sa kadom ili tuš kabinom. Odvojen toalet. Ski lockers

 

* Opis soba je orijentacion i nije obavezujuć ugovorom

TIGNES

Snow Park
Halfpipe
Sport shop
Ski school
Ski kindergarten
Snow scooters

Restaurant
Bar
Disco
Cash point
Supermarket
Bank

Swimming pool
Ice rink
Toboggan run
Snow shoe walking
Horse-drawn carriages
Helicopter rides

ZABAVNI SNOW SADRŽAJ U TIGNES

ZABAVA I SLOBODA – FREE STYLE ZONE


2 x snow parka (Tignes i Val d’Isère)
1x Boardercross (Tignes i Val d’Isère)
1x Gliss’park (Tignes)
1x Kola za sneg za decu (besplatno). Neka sami iskuse vožnju stazom “Pala’fou”!
9 x staza za slalom
1 x mogul polje (ski spust po hupserima)
1 x skijaška crosscountry staza na jezeru i u Tignes Val Claret

SANKANJE
U odmaralištu Tignes napravljene su dve male staze za sankanje samo za decu i nude velika uzbuđenja za sve mališane i one koji se osećaju kao deca 😊
Tignes le Lavachet: nasuprot parkirališta Lavachet
Tignes le Lac: na dnu gondole Tovière
Starija deca će otkriti uzbuđenje na 3 km dugoj staz Pala’fou.

SKIJANJE ZA POČETNIKE – BESPLATNO
Čarobni beli tepisi, tanjirača, sedežnice sa malim brzinama: svaki deo odmarališta opremljen je s barem jednom besplatnom žičarom koja vodi na kratku, laganu zelenu stazu. To je savršeno mesto za zabavu dok učite da povežete svoje prve skijaške manevre.

KAKO DO TIGNES?

GPS koordinate smeštajnog objekta / TIGNES
Latitude : 45.472304 / Longitude : 6.915160

Najbliži aerodromi: Geneva Cointrin International Airport (180-220 km) : 00 41 22 717 71 11 Annecy Airport (96 km) : +33(0)4 50 27 30 06 Lyon St Exupéry Airport (220 km) :0 826 800 826

Transfer pojedinaca shuttle busevima od ženevskog aerodroma po ceni od cca 45-65€ po pravcu, cca 90-105€ povratna vožnja:
ŽENEVA AERODROM – TIGNES
ČETVRTAK / PETAK: 11:30 > 15:30; 14:30 > 18:30; 18:00 > 22:00; 21:00 > 01:00; SUBOTA: 11:30 > 15:30; 13:00 > 17:00; 15:00 > 19:00; 17:30 > 21:30; 19:30 > 11:30; 21:30 > 01:30; NEDELJA: 11:30 > 15:30; 13:00 > 17:00; 15:00 > 19:00; 18:00 > 22:00; 21:00 > 01:00;

TIGNES – ŽENEVA AERODROM
ČETVRTAK / PETAK: 04:30 > 08:30 07:30 > 11:30 10:30 > 14:30 13:30 > 17:30 SUBOTA: 04:30 > 08:30; 07:00 > 11:00; 09:30 > 13:30; 11:00 > 15:00; 12:30 > 16:30; 14:00 > 18:00; NEDELJA: 04:30 > 08:30; 07:30 > 11:30; 09:30 > 13:30; 12:00 > 16:00; 13:30 > 17:30; 14:00 > 18:00;

Molimo vas da satnice uzmete sa kao relativne te da pre nego izvršite kupovinu avio karata proverite još jednom tačnost navedenih satnica na sajtu prevoznika.
Više oko mestima polazaka, kupovini karata i finalnim satnicama na https://alpybus.com/tignes ili https://altibus.com

– – –

Privatni prevoznici koji saobraćaju sa vozilima do 8 sedišta i prilagođavaju se vašoj satnici leta:

Mountain Rides – https://www.mountainrides.co.uk/
Alpine Sherp – https://alpinesherpa.com/

Booking vršite lično, online, plaća se karticom. Uzmite u obzir da je u Francuskoj ovo period sezone te nemojte ostavljati kupvinu za poslednji momenat kako biste osigurali svoje mesto.

Dolazak putem: 

 Dolazak vozom: Tignes je pozicioniran na samo 60 km od Moûtiers koji je povezan TGV sa evropskim gradovima Lillom, Parizom, Briselom i Londonom. Isto tako dalja konekcija iz Moûtiers-a je dosta frekventna, ne samo ka Tignes već i ka svim ostalim ski centrima u ovoj oblasti.

Instrukcija za plaćanje

Uplate se vrše na tekući račun turističke agencije Bon Voyage,Narodnog fronta 10, 21000 Novi Sad. Broj tekućeg računa u ERSTE Bank: 340-11006070-35, poziv na broj je broj Vašeg ugovora.

 MODELI PLAĆANJA

 

Rezervacija: 80€ sklapanje Ugovora, tj. u roku od 3 radna dana od dobijanja elektronskog Ugovora.
Ostatak do 25 dana do polaska / + opciono odloženo plaćanje čekovima građana (bez kamate) ili putem administrativne zabrane.

*sve doplate i umanjenja (međunarodno zdravstveno osiguranje, SnowFest, BBQ obroci.. , popust za ranu prijavu) se vrše u sklopu poslednje rate
**u slučaju odabira odloženog plaćanja predaju se čekovi / administrativna zabrana u navedenoj vrednosti u terminu uplate poslednje rate., lično ili poštom. Ček na poleđini obavezno sadrži: ime, prezime, jmbg, ulicu stanovanja, br.lk., mob tel

Model Plaćanja
11-18.03.2023.
PLAĆANJE PRE PUTOVANJA                                                                   ODLOŽENO PLAĆANJE
rezervacija 100€ rezervacija 100€
10.12.2022. 150€ 10.12.2022. 150€
10.02.2023. ostatak
+ doplate
– umenjenja
10.02.2023. ostatak
+ doplate
– umenjenja
+ čekovi

COVID USLOVI ZA ODUSTAJANJE PUTNIKA OD PUTOVANJA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno da obavesti organizatora i da traži saglasnost o prijemu (u vidu odgovora na mejl ili potpisa).

FullRefund-CovidCancelation: potpuni povraćaj novca u roku od 15 dana od datuma otkazivanja.
Za sve rezervacije koje se otkažu usled promena koje su izazvane vanrednim stanjem, zatvaranjem granica ili drugih odluka koje su donesene ispred vlada nekih od države finalne destinacije ili tranzitnih država, a u vezi sa COVID ili drugom sličnom pandemijom, a koje će direktno onemogućiti putovanje, čitav uplaćen iznos se refundira.

 

POSEBNI USLOVI ZA ODUSTAJANJE PUTNIKA OD PUTOVANJA:

Datum pismenog otkaza predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada organizatoru, izražene procentualno u odnosu na ukupnu cenu putovanja i to:
-10% ako se putovanje otkaže do 50 dana pre početka putovanja,
-30% ako se putovanje otkaže do 49-30 dana pre početka putovanja,
-50% ako se putovanje otkaže 29 do 20 dana pre početka putovanja,
-80 % ako se otkaže 19 do 5 dana pre početka putovanja,
-100 % ako se otkaže 4 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

PRIJATELJI

Wake up.

kick ass.
repeat.