Novo na našem

blogu

Zašto ARSF? Recimo zato što je jedno zagarantovano: ZABAVA I DOBRO DRUŠTVO!!

Pored standarnih akcija koje ARSF team uvek organizuje za naše saputnike i pratioce, Tignes će ove godine u terminu 11-18.03. održavati drugi po redu altermativni festival pod nazivom Mountain Shakes!
..a šta nas očekuje?
– Ski Slopestyle World Cup : free style takmičenja, pro vozači poput Tess Ledeux i Antoine Adelisse će preleteti specijalno dizajniran park kombinovan sa railovima i kickerima
– Freeride World Qualifgier : najboljfi freeride “amateri” će pokušati da se kvalifikuju za predstojeći Freeride World Cup, na off piste terenu uz stazu Les Tufs, sve do jezera u naselju Tignes Lac.
– Live koncerti i DJ nastupi indoor / outdoor, do kasno u noć
– Indoor skejt park u Tignespace
– FullMoonRace, free ride trka pod reflektorima
– ..a po prošlogodišnjem iskustvu biće tu još dosta sadržaja poput TatooConvention i slično..
– i pored svega ovoga ide još i naš standardni ARSF program
*ulaz za ove događaje se ne naplaćuje
Predstavljamo vam vizuale i od prošlogodišnjeg događaja..
Na nečiju žalost, Pride Week će se ove godine izostati odžaće nedejlu dana nakon našeg odlaska iz Tignes, dakle 18-25.03.
Pratite https://en.tignes.net/ za više info o ovim događajima.
#arsf #avalancherisk #tignes #vald’isere #MountainShakes #ski #snowboard #party # SkiSlopestyleWorldCup # FreerideWorldCup #francuska #alpi #sezona23

POKLON VAUČER

Praznici su ispred nas, što znači da je vreme da smišljamo kako da iznenadimo prijatelje, partnere, rodbinu, roditelje.. decu..
osobi do koje vam je stalo da iznenadite vaučerom na proizvoljni iznos, sve destinacija 21/22 poznate, a možete

Dakle, devojke, slobodno pošaljite momke na neku od ski tura, a isto važi i za vas momke.. drugare, drugarice, braću sestre.. a mi ćemo ih čuvati i truditi se da se lepo provedu, i vrati ih zadovoljne!
Nadamo se da će ih poklon obradovati 🙂

Ništa lakše, samo pošaljete zahtev za izdavanje vaučera na ride@arsf.rs i na adresu vam stiže PoklonVaučer uz ugovor (račun).
Potrebno dostaviti: ime, prezime osobe koja uplaćuje, datum rođenja, mesto stanovanja, jmbg, email adresa, telefon.

Srećni praznici!!

U SAMOM VRHU SVETSKIH SKIJALIŠTA

VAL D’ISERE

Koliko su dobre staze i uslovi za skijanje / bordanje u Tignes i Val D’Isere pokazuje i veliki broj svetskih takmičenja se održavaju upravo ovde.
Najveće svetsko ski takmičenje (FIS Ski World Cup) u muškoj i ženskoj kategoriji se održava upravo u Val D’Isere. Ove godine ga pratimo prilikom otvaranja sezone i to 13-22. decembra.

Neke od disciplina zimskih Olimpijskih igrara Albertville 1992 su se održale u Tignes, koji je bio domaćin kategoriji ski slobodni stil (free style skiing), dok je Val D’Isere u kategoriji spust, vele slalo i Super-G (men’s downhill, super-giant slalom, giant slalom, and combined).

Radujemo se da ove godine skijamo i bordamo u društvu svetskih velikana!!

KRILIMA U SRCE ALPA

I ove godine kombinujemo transfer do Tignes avionom. Za vas koji preferirate da slećete na Alpe predlažemo ženevski aerodrom sa kombinovanim transferom do Tignes.
Avio karate u jednom smeru se kreću već od 19€ (cena bez prtljaga).
Bukirajte svoju avio kartu na vreme dok su cene bezobrazno niske!

.

Opcija 1. redovna linija Beograd – Ženeva – Beograd na SwissAir, Lufthansa ili slično, karte se kreću od 200-250€ po osobi (povratne)
Opcija 2. low cost kompanije (EasyJet) koji leti iz Beograda (petkom i nedeljom) ili Budimpešte svakim danom (u januaru ne saobraća subotom), prilikom čega savetujemo OneWay opciju (odlazak u Tignes autobusom i povratak avionom).

Iz Tignes do aerodroma transfer se vrši redovnom linijom koja saobraća više puta dnevno (od ranih jutarnjih do večernjih časova) u trajanju od oko 3h30min, ili privatnim minivan-ovima koji prilagođavaju satnicu malim grupama od 4-8 osoba u trajanju od oko 2h45min. Cene u jednom pravcu kreću od 45€.

Više o cenama i satnicama na https://arsf.rs/snow-fest/ pod sekcijom KAKO DO TIGNES.

OTVORENI POZIV VOLONTERIMA

U okviru projekta City Jam raspisuje se javni poziv za volontere!
Datum i mesto održavanja događaja i angažmana: 22. i 23. decembar 2017., Novi Sad, Spens.

Sve prijave se vrše popunjavanjem formulara: https://goo.gl/yj9NZ9

Volonteri će biti angažovani na svim vrstama aktivnosti pripreme i realizacije programa: manji fizički poslovi, akreditiranje, animacija dece, deljenje flajera, info pult, redari,…
Za volontiranje mogu da se prijave mladi od 18 do 30 godina, a prednost imaju oni koji mogu da učestvuju oba dana i oni koji imaju iskustva u radu sa decom.

Svi volonteri koji budu angažovani na projektu i svojim učešćem upotpune ovaj događaj, kao kompenzaciju od nas dobijaju na poklon: – Sertifikat City Jam volontera – Besplatno korišćenje bazena x1 – Besplatno korišćenje klizališta x1 – Hranu i piće na dan događaja – Poklon partnera događaja  x1

Ukoliko ste zainteresovani za sticanje novih znanja i veština, a spremni ste da jedan deo svog vremena odvojite za ovakve aktivnosti, javite nam se…

Mesta su ograničena.

VAŠ CITY JAM TEAM

Wake up.

kick ass.
repeat.